No rozhozený zvuk a obraz se objevuje, ale už ne tak často. Přeskakování streamu se děje stále, tam si myslím ke změně nedošlo. Celkově bych řekl že je to lepší. Ještě mrkněte na email, který jsem Vám posílal 9.4. (ZAKTV) ;-)
HTML verze pro Albis je už hotová?
ZAK TV máme myslím na vstupu, ale chceme udělat změny v programové skaldbě, počítám jak mourovatej :a žádnej šlágr to není. NAvíc chceme oddělit ty regionální od těch na kteér máme nějaké garance, tenkrát to nebylo úplně šťasnté rozhodnutí.... podlehli jsme přiliš snadno tlaku skupině zákazníků a poučili jsme se. Takže ZAK TV by měla být.
HTML se finalizuje, úplně se ot bojím napsat, dnes dělali kolegové poslední úpravy a půjd eot na test do větší sítě, abychom viděli zpětnou vazbu než to nasadíme mezi XXX ISP.
Co se Vám seká na streamech? V Teamwork desku nemáme hlášené žádné problémy? To je totiž ta moje obava a důvod proč jsem to sem napsal, nemáme žádné zprávy o tom že by to nefungovaloa tam kde to testuejme to chodí. Pokdu má někdo problém piště prosím na noc@4net.tv aby se to vyřešilo. Žijeme v domění že je vše v cajku.