Mám v Albis SG8073 HTML verzi, už nějakou chvíli. Problémy jsem neřešil, ostatně byla to beta nebo možná alfa verze...
O víkendu se STB seknul, musel jsem ho natvrdo vypnout (dělalo to docela často při trochu častějším přepínání kanálů). Při rebootu mne ale překvapilo, že si začal automaticky tahat z internetu novou verzi, po chvíli se aktualizoval a rebootoval, všechno samočinně, jako paráda (jen doufám že by ho BFU při tomto znovu nerestartoval).
Tak nejdřív dobré zprávy - nová verze má evidentně opraveno spoustu chybiček. Vůbec se mi nepodařilo ho zaseknout, ikdyž jsem hodně přepínal, posouval, atd., dělal to co ho dříve často zaseklo, prostě si běží furt svojí a nesekne se, paráda. Když, tak max na chvilku vytuhne obraz (nic vážného, vteřinky), ale STB se nesekne a funguje. Pak tam zlobily obrázky u náhledu pořadů, to už také funguje bez chyb.
A teď ty špatné zprávy - po aktualizaci totálně zpomalené ovládání, reaguje líně, odezva na stlačení 1-2 vteřiny, než se zobrazí Guide tak doba atd. Dále v seznamu nahraných pořadů je že pořad bude smazán za 1745673 dnů a podobná čísla, asi drobnost. Největší problém na konec - posouvání v pořadu nejede, resp. kurzor se vždy po chvíli přesune na začátek pořadu, takže posun vpřed/vzad je skoro nemožný (mohu se posuvat, ale nevím kde jsem, takže to jde dost blbě).
Snad se nebude nikdo zlobit že píšu sem a ne na noc, ale zajímá mne, jestli mají ostatní také podobnou zkušenost, a jestli už se jim STB aktualizovaly?