Dobrý večer všem,
vidím, že to tu žije, proto napíšu nekolik otázek, které budou určitě zajímat i ostatní.
Jak už jsem psal někdy dříve, jsem v tuto chvíli v testovacím provozu. Jako současnou iptv mám Nangu řešení od RioMedia. Po přechodu na 4net mám pocit, jako bych přestoupil z jednoduše a logicky fungujícího VW Golf do nějakého francouzského auta - vypadá to sice o něco honosněji a více to houpe, ale žárovka se občas musí měnit skrze výfuk..
Takže pokud jde o STB (Arris):
- plánujete možnost zobrazení více než pěti kanálů na stránce a jednoduchého brouzdání tímto seznamem po stránkách?
- plánujete lepší (rychlejší) brouzdání historií pořadů? Poskakování pouze po jednom pořadu je značně nepohodlné (poskakování po dnech znám a nemám ho na mysli)
- plánujete možnost pokračování přehrávání pořadu od místa, kde jsem naposledy skončil?
- plánujete možnost pohybu v rámci pořadu po delších úsecích než jen po standardních nekolika desítkách vteřin?
A pokud jde o webové administrační rozhraní, plánujete vylepšení rozhraní pro řazení kanálů? V dnešní době JS frameworků s podporou drag&drop mi příjde značně zpátečnické používat seznam se šipkami nahoru a dolů, zvláště když každý posun o pozici trvá 4 sekundy.
A to nezmiňuji to, že se při klikání kanál posunuje nahodile o jednu nebo dvě pozice podle toho, jak se mu zrovna zachce.
Jak jsem si zde přečetl, na problém s vracením se zpět v rámci pořadu, který je ještě vysílán, jsem taky narazil. Výsledkem je vždy hláška o nedostupnosti.
A abych jen nekritizoval, posun v rámci pořadu se současným zobrazením náhledů považuji za velmi dobrý krok kupředu.