Sice nejsem původním tazatelem, ale přesto se přidám. Řekněme, že jsem nyní spokojeným uživatelem více než jedné IPTV platformy současně, čistě z důvodu, že některým zákazníkům se extrémně nelíbila jedna a jiným zase druhá. Službu nabízíme jako doplňkovou (web) k internetu jako "něco navíc" k některým tarifům, s tím, že nabízíme i vyšší verze (jako "hlavní TV do obýváku"), tedy balíčkujeme služby podobně jako jiní operátoři podobné nebo větší velikosti. Máme optiku, na které pustíme cokoliv a neřešíme, protože to prostě jede, takže klidně multicast, vesnickou "takyoptiku" z levnějších prvků, která taky jede, jednu bezdrátovou síť na mikrotiku, jednu na ubnt, prostě snad cokoliv. Toliko k síti. Ti co si to platí extra chtějí set-top-box málokdy, pro "běžné" TV jako Samsung (které doporučujeme třeba pro SledovaniTV.cz, protože SledovaniTV.cz + Samsung SmartTV je jedna z našich osvědčených spolehlivých kombinací) to opravdu chce aplikaci. Nabídku vašich konkurentů (jmenovitě SledovaniTV.cz nebo Kuki) jistě znáte, proč bych za této situace měl chtít 4network.tv? Jestli to chcete odpovědět spíše soukromě, není problém, ale myslím, že nějaká obecnější odpověď by jistě byla přínosná zde, veřejně. Neodkazujte na váš web, ten mám samozřejmě prolezený tam i zpět. Moc mě nezajímá co připravujete, zajímá mě jen to, co můžete nabídnout dnes.
Tedy především:
- sledování na webu, v mobilní aplikaci, přes set-top-box, aplikaci pro SmartTV, AppleTV
- ideálně možnost nějakého propojení, tedy například z Android/iOS aplikace kromě sledování, nahrávání etc. ovládat i aplikaci/zařízení u hlavní TV
- přinejmenším nejběžnější kanály dostupné ve FullHD
- možnost operátora navolit si své balíčky TV služeb pro zákazníky (jestli si je zákazník objednává přes web providera napojený na nějaké vaše API nebo přes váš web je lhostejno, ale v tom druhém případě by tam měl být určitě i nějaký "supervisor" login pro ISP)
- spolehlivost fungování (nebavím-li se o problémech způsobených problémy sítě ISP) - lidi jsou na záseky/výpadky TV značně alergičtí a je jedno, jestli ji mají "zadarmo".