Ono, pokud by Vam nikdo nemel co rici, nebo potrebu se jakkoliv podelit o svuj nazor, tak vlakno 4network.tv bude prazdne. To by samozrejme pro Vas byla kvalitni vizitka. Ano, muzeme vzit do ruky telefon a probrat veci, ktere jsem zde uvedl. Jenze, Vase velmi casta aktivita zde na foru, nahrala tomu, ze mi to takto pripdalo jednodussi. Navic po procteni vice jak 70% vlakna mi to prislo jako vhodne, nebot se mi zda, ze podobnym nazorem na to, co jsem napsal "trpi" lidi vice a vice lidi Vam tak muze byt inspiraci, co zmenit. Pokud si dohledate me prispevky, psal jsem vicemene podobne pred 2 lety. Dostalo se mi odpovedi, ze na tom pracujete atd.. Za 2 roky se v pristupu nezmenilo zhola nic. Proto jsem se rozhodl napsat znovu.
Opravdu, neberte to tak, ze bych se na vas a vase usili snazil hazet za vsech okolnosti spinu. Veci Vam rikam na rovinu, tak, jak je ja sam citim a jak vnimam vasi cinnost. Neni za tim zadna zast nebo snaha poskodit vas. Naopak, ja vasi sluzbe fandim. Kdyby tomu tak nebylo, jiste vite, ze je kam prejit. Ale to nechci. Osobne mam rad dlouhodbe vybudovane pratnerske vztahy postavene na duvere. Nevim, jestli citite z mych komentaru neco jineho, kazdopadne si nejsem vedom nejakych invektiv.
Ale kdyz vidim, ze se dlouhodobe nic uplne extra viditelneho nedeje, proste mam potrebu Vam to sdelit. Mrzi me, ze konkurencni sluzby prochazeji daleko viditelnejsim vyvojem, nez ta vase. Snazim se Vas pouze upozornit na nedostatky, ktere vas poskozuji. Jestli si z toho neco vezmete, je jen na Vas. Chcete podnety?
Proc treba nezalozite vlastni forum jen pro vase zakazniky? Muzete zde resit problemy oddelene v ruznych vlaknech. Muzete pridat sekci "feature request" a dozvite se vy i ostatni, co by bylo dobre implementovat.
Feature request tracking - akceptovane podnety zapsat a vytvorit pro ne samostatnou sekci, kde se bude resit vyvoj, aktualni deni ohledne vyvoje, informace, pripadne screenshoty a k nim podnety zakazniku.
Mesicni newsletter ohledne aktualniho deni, co je v planu, pripadne screeny novinek apod.
Moznost uzivatelskeho razeni kanalu pres web rozhrani a synchronizace s STB
Implementace H.265
HTML5 web rozhrani
Zvukove stopy, titulky
Nahravky ve web rozhrani
aplikace pro smarttv
maualy, jak sluzbu ovladat, s moznosti brandingu
branding, kde jsou k nalezeni podminky, jak vypada, co vse lze menit
a spoustu podnetu pro backoffice, ale treba se trefite v nove verzi
To jsou vsechno zcela bezna temata, o kterych se nikde nic nedozvim, jen zde. Coz si myslim, ze je spatne.