Jinak vsiml jsem si jeste ted dalsiho problemu. Na dvou mistech Omnitiky AC vs DISC AC ulici naprosto bez ruseni vsichni CCQ 100%. Odpojujou se mi random klienti. Nekdy dva zaraz, nekdy vsichni zaroven. Nekdy uplne nahodne jeden, deset minut nejede pak zase naskoci. Provozovano 20/40, AC only, NV2, cellradius10,timing auto,datarate vscihni 400/400. Propustnost 120Mbps na kterehokoliv klienta. 0mnitik predtim byl asi rok v only N rezimu na jinem AP s N diskama a zadny problem. Zkousel jsem jakykoliv firmware na druhém AP vč. nejnovejsiho a deje se to furt. Todle (screen) je druhe AP kde sem nahazel ruzne firmwary na klienty a dela to taky. U klientů po znovupripojeni na AP vidim rebooted without proper shutdown. Pri tom jsem si naprosto jistý ze v ulici elektrina jde pac tam mame jeste par lidi pripojenych na jiné AP kousek dál asi 6 lidi a ti maji uptime 30dnu +. Ze by omnitik zpusobil reboot zarizeni u klienta? Zkousel jsem frekvenci 6000, 20Mhz, 80 Mhz, preladit, prepnout do 802.11, nstreme ... nic nepomaha.
min tam je videt ze mas moc silny signaly. Uprav to tak, abys to mel kolem -45 - -50
Jako takto ta 802.11 vypada parane, na 20Mhz nejaky ptp dava v udp i 150Mbps, ale ty odezvy jsou blby. U PtMP je 802.11 myslim nepouzitelna vubec, na par mistech jsem nasadil a musel jsem dat pryc.
Myslis, ze moc velký signal rebootne klientské zarizeni s ARMem? ... mi prijde dost divné .. :/
Jo tak tam je reboot. Hm, to je divny... ale i tak bys mel ty signaly pominiz. Problem to ale asi nevyresi. Za pokus to stoji.