kozlicek
iTomB
Lenze takto to nefunguje, neviem ci to mate realne odskusane alebo nie....to by musel byt sakra makky zdroj aby po zapojeny jedneho kusu wave padlo napatie z 56 pod 55V a druha vec, ubytok na kabli neriesi nic. Tieto zariadenia rovnako ako aj mnohe profi FDD spoje nabiehaju pozvolna, takze po zapojeni hoc aj na 100m kabel mate vzdy na jeho konci to co je na zdroji cize napr 56V, kedze to nabieha pozvolna a nie je to ziadna tvrda zataz, ktora by to okamzite stlacila pod 55V...tak sa vam ten wave nespusti (minimalne wave pro isto nie) On tam na zaciatku zdetekuje 56V alebo nieco nad limit a proste vobec to nenabieha, toto bude ochrana uz na urovni napajacej casti...takze kludne aj 100m kabel a 56V, wave sa nespusti. Je pochopitelne, ze 56V je kvoli ubytkom atd, lenze to blbe ubnt nedodrzuje nic, keby dodrzuje aspon 802.3at poe, 56V nemoze byt problem, vrchna hranica je tusim az 57V, spodna 44V...UBNT si vymyslelo vlastny cirkus. Za mna je to dost problem, nie na kazdom zdroji sa da nastavit napatie. Naposledy som skusal meanwel drs 48 240, ten ma aj teplotnu kompenzaciu ale zaroven ma nabijanie aj s boostom prave az na 56V a hold na tom ubnt hovna chodit nebudu...jedina moznost aka taka je zaradit tak 2 diody, ktore spravia ubytok cca 1,4volt a vyhradit si na to specialny poe panel kde to zrazaju diody...na meanwell lad 360 to problem nebol, to je uplne tupy backup zdroj, a trimrom sa da nastavit napr 54,5volt co je 48v zalohovany system je v poriadku. meanwell drs ale nie je mozne upravit na urovni napatia, zial, rovnako ani nejaka hi power poe kocka to nevie napajat lebo je tiez na 56V.