Čestvá zkušenost s nově aktivovanou lokalitou Cetinu.
Včera tu lítali lidi od O2, ale ti reálně aktivovali jednu přípojku a nevím o žádných pokusech obcházet byty nebo tak. Takže za mně asi v cajku.
Dnes sem nalítl bez ohlášení člověk (podle jména OSVČ, nikoliv zaměstnanec a na linkedin má pozici "šéf"), který tvrdil, že musí zkontrolovat přípojku, kterou vybudoval Cetin, aby ověřil, že to bude fungovat s jejich službami. Do domu jsme ho nepustili a chvilku jsem na něj řval, že tím akorát zakrývá podomní prodej.
Tvrdil mi, že jsou služby zatím jen pro O2 a T-Mobile. Na otázku proč jsou dostupné i u ostatních operátorů mi nedokázal nic říct - pracuje jen s informacemi, které dostal (to může být pravda, v tom případě T-Mobile vědomě lže svým lidem, aby nepravdu šířili dál). Také jsem se ho ptal, jestli teda bude kontrolovat přípojku všech 30 operátorů, kteří síť Cetinu používají - na to také nedal odpověď. A už vůbec mi nedokázal vysvětlit proč musí kontrolovat standardizovanou infrastrukturu někoho jiného, ke které fyzicky nepřistupují a nestarají se o ní.
Nakonec poprosil, jestli by v domě alespoň nemohl dát na nástěnku informaci s tím, že tam nově T-Mobile poskytuje služby na optice s jeho telefonem. S tím jsem ho poslal do prdele.
Jo a čím mě ještě víc nasral je, že po příjezdu chcal za bílého dne na strom uprostřed Vinohrad a neumyl si ruce, které nám následně podal.