basty Což tedy to že naměříš 500M na 160MHz je žalostně málo, pokud je to na stole... Jak pak půjdeš dal tak to bude určitě daleko míň...
no to by nemělo klesat tak jako u té ax520 ne? Za mě to prostě brzdí CPU ať už pomalostí toho CPU obecně nebo neodlazenými ovladači na wifi. To se ale hádám vylepší stejně jako že wifiman neukazuje počet klientů na AP, výkon a využití pásma což qcom dělá stejně tak unifi. Později vyzkouším ale tak nějak mě to zase moc nezajímá. Mě třeba zajímá spíš jak dospěly k závěru zisk antén 8dB. To asi sečetly ty 3 anténky nebo co? Ano, já chápu že technologie 3x3 toho umí využít ale za mě trochu podraz.
Později to celé testnu protože to zařízení je jinak zajímavé za tu cenu. Teď jsem měl spoustu práce abych obešel device-mode při netinstallu což se povedlo tak zase bude čas na praktické testy. Budu ho mít nejspíš brzy i za gpon přípojkou tak se uvidí realita s natem atd.. Trochu mě děsí že primární přívod zůstane na ether5 protože poe-out a jak bývá zvykem stolní PC v domácnosti bude na ether1. I kdyby ne tak stále při použití ether2-4 pro domácnosti a 5 jako přívodu je reálné dosažení 1Gbit přes CPU mizivé protože upload zabere kapacitu downloadu i na vzdory tomu co říká blokové schéma, 4Gbit tam opravdu nejsou. Kdyby tam byly, neudělaly by takovou kravinu s ether1 která je na své sběrnici.