xerxescz tuhle jsem šel okolo a soused inženýr mi říká jak jsou to prostě kur.., že platí a nechce to, tak říkám jsem telefon zavolám jim, udělal jsem to před ním a do 2 min. nebo do 3 min. už si to nepamatuju vyřešeno a jak mi děkoval … od tý doby ještě mnohokrát a taky sleduju jak ti lidi pak ani nejsou vděčný a vlastně si myslí že by si to sami vyřešili taky, klasicky: po bitvě každý generál 🙂
Nevím jak dřív ale dneska si myslím že tu asertivitu a ty pravomoci mají nastavený velké telco velmi dobře, když to srovnám, kdy jsem a je to už pár let volal na Centropol, tak týpek se mi vysmíval a mlžil ohledně ukončení, i když to je energetika … tak jsem si to naplánoval po svým, udělal jsem z toho nevyžádanou dodávku (to je takové to že ty jsi dodával a já jsem měl vypovězeno, takže nic platit nebudu a jestli se ti to nelíbí tak si polib a dej to k soudu - nikdy to nedají protože vědí že by prohráli), když jsem se pak po půl roce dotazoval jestli už teda nechtějí skutečně ukončit že to všechno jde na ně - no tak ten týpek už tam nepracoval… takže jsem ho konfrontovat s jeho vlastní blbosti
Myslím že 99% lidí neví nebo nechápe, že výpověď je jednostranný právní úkon a nepotřebuješ k tomu druhou stranu, pouze potřebuješ doručit výpověď přesně podle podmínek, to je celé kouzlo, a já taky nerozumím Michelinskýmu vaření a když budu něco potřebovat - tak vím, koho se zeptat ..
a už to máte převedeny nebo ne a řeší to právník?
Souhlasím, že ten přechod by měl být trandparentní a snadný.
Určitě dej do roka vědět, ať se poučíme kde byly chyby, možná 02 dobře zdůvodní ty postupy a ČTu mu to třeba i zbaští … říkat tu storky ještě z doby krále Klacka (správně asi Kladska) pěkný, já mám storky s malými ISP z nedávný doby (no to se tady psát nehodí), ono je to nakonec často jenom o lidech