Hapi, jak jsem psal, dokud neuvidím vyjádření od čtu, že lze použít 40Mhz jako celek, piš si tu odkazy na co chceš. Všechno záleží jak se k tomu postaví člověk z čtu. Po zkušenostech kdy přišli a řekli že jedna stanice je retranslace, a že ze zákona to tak nemůže být nevěřím ničemu co nemám od nich písemně. Můžeš se tady vztekat, můžeš argumentovat tím, že většina sítí v ČR jede na retranslacích a klidně můžeš, rozbít měřící auto ČTUčka, ale to co řeknou oni je směrodatné.
Taky mi vadí jak odsuzuješ Klímovy školení aniž by ses sám jediného zůčastnil. To, že tam sám nechodíš protože se Ti zdají vynaložené finance zbytečné, a protože máš pocit že rozumíš uplně všemu nejlíp, ještě neznamená že se musíš navážet do ostatních. Pokud máš pocit, že na školení se chodí jen školit, tak Tě vyvedu z omylu, na školeních se sejde spoustu lidí se kterýma je možno probrat v podstatě cokoli. Ono vidět se s lidma se kterýma můžeš jen tak nezávazně pokecat o práci co děláš, vyložit dojmy které normální smrtelník nechápe, není uplně od věci. Nikdy se to nevyrovná sezení u komplu a dopisování do fóra, ani když to děláš každých 10 minut.
Víš, že Tvoje názory jsem většinou akceptoval, a bral Tě jako zasvědceného do spousty věcí. Nechával si od Tebe v lecčems poradit, ale Tvoje příspěvky poslední dobou nejsou tak přínosné jak tomu bývalo dříve.....