já se ti klidně na to podívám. Někde tady na foru je dokonce jak jsem někomu poladil SXTčka který mu vůbec nechodily a po 10 minutách super stable spoj.
Zapominas dodat, ze aby toto platilo, musi byt ty karty daleko od jinych karet, protoze Nkovy karty se brutalne vzajeme rusej, coz to opet prodrazuje (RB411+karta+krabicka+antena+kabel+zdroj). Ja mam super stable spoj za podstatne nizsi cenu a to bez pouziti cerne magie, protoze to proste nastavim behem jedne minuty a je to hotove. S MK jsem se trapil s kolegou, co s MK take dela roky a nakonec to stejne neklaplo a to jsme vyzkouseli vsechny mozny a i nemozny kombinace.Proste to nejelo. Pokud dva lidi, co delaji s wifinama cca 10let a s MK cca 5-6let nedokazou nastavit MK Nkovej spoj ani po nekolika hodinach, tak je asi neco spatne, nemyslis?
Jo nano bridge vypadaji pěkně ale pak když je testuješ tak bys to rozšlapal.
To ani ne, ja jsem vzdy nadseny z toho, jak to ihned funguje a hlavne jak to funguje. Mozna to jen neumis nastavit :) pust me k tvymu nefungujicimu ubnt spoji a vyladim ti ho
Liší se pouze ovladače pro wifi a jejich možnosti.
Coz je samozrejme uplna prkotina, ze? ovladace jsou zrejme az to posledni
Ano, já to chápu v čem jsi sou ty softwary rozdílný ale nebudu trpět v síti bridge protože s ubnt nemám jinou možnost než udělat bridge a píchnout to do nějakýho routeru kterej to teprve odroutuje na další spoj.
Pripomen mi prosim, jak se nasazujou 10GHz radia? Nefunguji ciste nahodou jako bridge? zrejme se pletu
Pro tvoji informaci: v moji mam OSPF pres UBNT bridge bez jedineho problemu :)
to o vytizeni CPU odvolavam, ale jeste se na to pro jistotu kouknu u sebe na siti.. kazdopadne, pokud je pri plne zatezi vytizeni 60%, jak tvrdis, tak je to asi ok ne?