hapi no jo ale platíš 80k měsíčně za něco co funguje rock stable a na maximum co to dá. Takhle budeš furt řešit protože je to blbá wifi. Jako nevěřim že to s 1S10 neprorazim se sigálem -45dB nebo spíš že v tom směru mě něco bude rušit nicméně za 4k měsíčně mám aktuálně furt rychlejší pojítko než je M10 a to je prostě holej fakt.
viktornovotny to hapi .. 20db na radiu ... 34db na antene ... to si bud jisty, ze to tvuj spoj pohrbi ... a o tom to tady je ! ... kdyby to melo 3db jako vseci, tak se to muze jit vysrat :)
ladik Tak jestli to bude 20dBi tak to je uplna soda :-( Povolene jsou snad max ty tri 3dBi ne? Sice v nastaveni AirOne muzu jit na 10dBi, ale to je mimo zakon a na co taky.
leeonek bohužel je jen otázka času, kdy si někdo všimne toho, že to de kotlit, pak se bude praktikovat to samé co v 5ce, kdy výkon už pomalu nikdo neřeší.
Kolobok Tak jestli to bude 20dBi tak to je uplna soda :-( Povolene jsou snad max ty tri 3dBi ne? Sice v nastaveni AirOne muzu jit na 10dBi, ale to je mimo zakon a na co taky. Pokud vim, tak AirOne se 60cm antenou ma 38dBi :)
viktornovotny michale, tu nejde o hodnotu antena + 3 db radia .. ale o antena + 20db radia .. a to je to co me se*e na ubnt M10
Kolobok michale, tu nejde o hodnotu antena + 3 db radia .. ale o antena + 20db radia .. a to je to co me se*e na ubnt M10 Tak nepisme hovadiny.. dBi - výkon nad izotropním zářičem dBm - výkon vztažený k 1 mW dB - vztahová jednotka k základu..
viktornovotny pro mne nyni dostupne info ... radio : 21 dBm +/- 2 dB antena : Gain 33.0 - 34.4 dBi co me unika ?
viktornovotny tak nam vysvetli proc jsi jeste porad v poho a smejes se ? ... vis neco vic ? nejake uklidnujici info ?
hapi Ty taky ne : . Takže oba to myslíme po sobě v dobrém, viď 8) . Každopádně nějak jsem neslyšel slovíčko "děkuji" za podání aktuálního infa. Hapi - klidně Sta*net, po tom už pátrej sám : . starnet to bejt nemůže, nepoužívá ubnt a neni distributor. Jedinej kdo mě napadá, kdo má eshop, je distributor ubnt hraček, masivně podporuje/propaguje ubnt a vlastní síť postavenou na ubnt a komu by to se nejvíc hodilo a je schopnej se za to postavit je cznet.