Tak me se do ruky taky dostala nejaka deska u ktere nemel konektor sedet a sedeli mi vsecky ...asi tim jaky pouzivas klientsky anteny ... i jirouse nesedi poradne nic :))) eth konektor mi jeste neupad zadnej ... asi se s nima musi zachazet mozkem a ne kladivem :) ..ale spatna varka muze bejt ... to se stane kazdymu ... ale tady slo o to ze aby mi to u klientu sudnal vir to uz je pruser ... a to je to oc tu bezi ze pokud to maj deravy jak wokna tak an pater bojim bojim .... nemluvim tu o vyvojovejch chybach ty maj sici vyrobci verze od verze ... ale jak dlouho ubehlo a kolik verzi se vydalo nez s na to prislo?
a ze musi klinetske zarizeni fungovat? jasne ze musi , ukaz mi ktery nefunguje a ukazu ti ze chyba je mezi klavesnici a zidli a to myslim vseobecne ne konkretniho vyrobce, at vezmu rbcko a nebo wisp station a dam k tomu kvalitni antenu tak to lita jako blesk .
Pravda je to len low end hracka tak nekde pro sdileni netu mezi par znamejch ... pokud to delam vazne tak si stejne vezmu neco ze segmentu ve kterym je alcoma a podobni vyrobci kteri to maji kvalitativne uplne jinde jak co se tyce sw tak hw a podpory vseobecne.
A pokud nekdo place ze to stoji penize ..ano stoji ale taky se musim rozhodnout na jaky urovni to hodlam delat , mrakodrap taky dneska nepujdu stavet s pazourkama v ruce a privazanej lijanou ....