honzam CTU tomu dalo dneska ZELENOU takze zacne byt veselo. Kde to čteš? Ó david se vrátil :) kde jsi byl?
soucez mluvil jsem s kolegou, který byl na jednaní na ČTU. Tak dej nějaké bližší info. Jak je možné že to prošlo když to tedy odporuje VO. Insidera klepla pepka nebo proč nás neinformuje?
okoun čtu dalo naprosto jasný signál : dělejte si co chcete vše je legální nic zakázaného není. : regulátor i stát vůbec už nefungují, to je konec všeho
soucez čtu dalo naprosto jasný signál : dělejte si co chcete vše je legální nic zakázaného není. : regulátor i stát vůbec už nefungují, to je konec všeho Ty jsi tam byl osobně? To snad nebude pravda. No počkáme na zprávu od Insidera.
okoun nebyl, ale potvrdilo se co je známo. ČTU nikdy nechránilo lokální poskytovatele, vždy se jich chtělo zbavit a teď se k tomu našel výborný nástroj :
rouchi AAA David se vrátil, tak to vypadá,že David si dal předsevzetí, že nebude přispívat právě do dneška dokud nebude rozhodnuto o jím opěvovaného PB10
stanislavhrncir Do galerie jsem dal printscreen spectral scanu - v podstatě stejný jako pro jiné f jenom frekvenčně někde jinde..mám ve zvyku novinky kuchat.. ale tady mě zatím víc zajmá samotná funkčnost..až se to bude dávat na nějaké jiné misto tak kuchnu a zdokumentuju
soooc Jedna připomínka - PBM10 nelze provozovat při jiné šířce než 28 MHz při použití stávajícího FW - pro 14 a 7 MHz je tak špatně nastavené kanálování. A ty 4 dB výstupního výkonu nekomentuju :)
net_work A ty 4 dB výstupního výkonu nekomentuju :) nebud citlivka... ten 1dB te uz nespasi ;);) spis by me zajimalo, jestli z toho tolik opravdu leze
shooter Toje super hned jeden PBM kupuju a du sestřelit místní uřad a kamerky od policie uvideime jak se jim to bude libit a kdy začnou volat na ČTU
neuro Do zbraně.. střílím :) Je to doma.. :) http://hrnous.rajce.idnes.cz/UBNT_10GHz_link_PB_M10 PBM10-Killer. Nutno mířit na zářič. http://www.colosus.cz/zbrane/vzduchovka-hammerli-hunter-force-900-combo-cal-4-5mm/
tomasnesrsta Toje super hned jeden PBM kupuju a du sestřelit místní uřad a kamerky od policie uvideime jak se jim to bude libit a kdy začnou volat na ČTU +1 Tak vzhledem k tvemu nicku to fakt sedi :-D
viktornovotny hm, v teto zemi je fakt mozne vsechno ... nejaky sasek co nepozna rozdil mezi TDD a FDD ... tvrdi celemu narodu, ze TDD vyuzije spektrum lepe .. hmm to nam to v zemi dopadlo kdyz tento clovek rozhoduje ..
soucez hm, v teto zemi je fakt mozne vsechno ... nejaky sasek co nepozna rozdil mezi TDD a FDD ... tvrdi celemu narodu, ze TDD vyuzije spektrum lepe .. hmm to nam to v zemi dopadlo kdyz tento clovek rozhoduje .. Sakra kde je Insider s tím vyjádřením co bylo dnes na jednání s ČTÚ. Nebo všechny 10ky překopává na AirBQ? :-)
viktornovotny jeho vyjadreni je ve vlakne vedle, nicmene je uplne jine nez me info z dneska ... takze nevim co si mam ted myslet ...
jardax Klidek. CTU nic extra nedela a delat nebude, maximalne tak se necha dotlacit k revizi VO. Je otazka jaka ta revize bude. COI to jisti, jen co se to dostane ofiko ven ;)