stanislavhrncir To mě vůbec nenapadlo.. to by bylo krásné :) No už aby byl na světě ten plechový rocket na 10GHz co mají v plánu + k němu originální 10GHz sektorku
maxik Tohle je tedy diskuse :) Jasne chapu lidi co maji a provozuji profi 10tky, maji v tom plno penez a ted jim nase uplatna jurisdikce hodla takto podrazit nohy wifi do 10 pasma. Vsadil bych ze M10 projde a bude v eteru, v teto zemi je totiz mozne vse.
maxik Myslis jako me? Spatne jsi me odhadl, jako kupce M10 ;) No hosi koukam ze jste nabrouseny proti kazdemu kdo tu rekne svuj nazor odlisny od vaseho, jen cas ukaze jak funguje CTU a lobbing vyrobcu FD 10 tek.
hapi lobbing výrobců FD 10tek? já bejt nima tak to neřešim protože si oddemně koupí nový pojítko do jinýho pásma. Další votočený prachy, dobrý prachy.
viktornovotny ne ne ... porad je dobry obrat z prodeje 10Ghz FD spoju, proc si toto kazit ... ? :-) tak myslim, ze i vyrobci jsou rozumni a vedi kde zatlacit .. kazdopadne ale ten tlak by mel byt spise od nas rozumnych ISP ... ty kratkozrake neberu v potaz, oni sice nyni usetri tim, ze koupi neco leneji, ale az casem prijdou na to, co vlastne znicily ...
patrik_ No já se přiznám, že jsem si jeden kousek PB M10 objednal, hlavně proto, abych viděl, co to udělá s mýma ostatníma desítkama na site... teda abych věděl, že když to dělá tohle, mám v okolí hledat tenhle zázrak, než začnu honit ČTU :-)
jardax Ja sice neobjednal, ale pokud to ma stejny soft jako bezny ubnt, poridim jeden dva kousky jako jednoduchy spektrak ;)
patrik_ jako desitkovej spektrak za tuhle cenu, teda vlastne dva najednou, je to opravdu BOMBA : se muze Tektronix klouzat :-)
stanislavhrncir Do zbraně.. střílím :) Je to doma.. :) http://hrnous.rajce.idnes.cz/UBNT_10GHz_link_PB_M10
okoun Do zbraně.. střílím :) Je to doma.. :) http://hrnous.rajce.idnes.cz/UBNT_10GHz_link_PB_M10 na jaké adrese to máš :?: :
stanislavhrncir To netuším, ale ozařovač je natolil lightweight konstrukce, že se rozletí při větším větru, ale i kdyby to bylo k hovnu, má to airview takže minimálně jako spektrák za pár šupek - jednotka bez antény s trychtýřem, by to mohlo fachat slušně
soucez Tak co hoši deme slavit, ne? : Dneska to zapíjíme s Peterkou : . Jak to jednání dopadlo na ČTÚ? Mělo být dnes ne?