to je váš stožár?
Este raz si to precitaj...jasne, ze to neni nas stoziar...taketo odpady nemontujem a taku trojnozku by som dal tak na 2 sektory dajaku 5ghz na uplink, nie na to naebat 90cm parabolu a nose 5tiek
je tam LHG jsou tam výložníky jsou tam horny UBNT, kabely uhlazené, takže úplně to vypadá jako vaše instalace....
A ako ty vies ako vyzeraju nase instalacie? Tento hnoj neni nasa/moja instalacia a nemam v sieti ziadny Ray ani Saf.....keby tu postnem fotku nasich instalacii tak by polke fora vypadli oci ALe svoje instalacie len velmi okrajovo postujem tu na fore aj vzhladom na iste know how a kvoli konkurencii v nasom okoli. Na tej streche som bol len z toho dovodu, ze tam vybavujem najom pre nas sajt Az ho tam postavim potom mozno postnem fotku aby si uveril Tento sajt patri firme ktora produkuje celkom bezne hnoj, viacero fotiek ktore som postol su od tejto firmy. Ono to neni len o uhladenych kabloch, vyloznikoch ci mikrotiku 60ghz. Uz len to, ze v silnych dazdoch im ten ray musi padat. 5dBm na vyse 11km je hold malo a 90cm paraboly to nevyriesia. Na takuto dialku ak ma byt 17Ghz tak jedine ci prezije je siae s TX 19dbm. Ale pokial to ma byt normalne tak jedine 11,13Ghz...
Ked neveris, prelistuj si tak 10 stran dozadu a najdes toto download/file.php?id=9265 - mini trojnozka tejto istej firmy, styl uplne rovnaky. Okrem toho ta trojnozka neni ani uzemnena, kostrukcia neni k hromozvodu pripojena a nemaju ani zberac....