Zacinam byt s toho zufali :? . Z poslednej dodavky z i4wifi, som objednal 8ks RB711-5HnD. Celyyyy den ich skusam a testujem,..sranda. Niektore kusi isli, niektore nie, niektore zacali ist, niektore prestali ist,... Presnejsie, povedane, niektore isli na vysielacom vykone v defaulte a niektore mali i v defaulte signal nahovno -86/-60 na 240m.
Nechapem tomu!!! Jeden kus som meral cca 5-krat,.. 4-krat ok, v defaulte i na 10db,.. a nechal som ho vonku,.. ..a bum -86/-60. Teraz sa po polhodinke zohrial a ma -62/-58 v defaulte a na 10db ma -82/-58. Dobry kus z 10db vykon ma mat cca -60/-60. Takze som stoho uuuuplny jelen,..ako ma ten mikrotik dokaze vyskolit,.normalne cumim a nestacim to vstrebavat :
PS: takze posledny kus RB711-5HnD, co 5-krat bol dobry,.som nechal do sestice, trosku (1hod.) vymrznut, tak i ten po zapnuti a na 10db ma signa -80/-60. Takze 9kusov z 9-tich, vsetko "naprd" a viac doma zial a nastastie nemam, uz len stiahnut vsetky posledne od klientov a doma vyskusat. Ked vie clovek, co ma hladat, a tu ste to pekne popisali, tak to ide same . Dakujem Vam vsetkym za rady,.. : su uzitocne :
PS2: Testujem RB711G-5HnD. Mate aj niekto tieto vadne???