hapi ano, buď si koupíš power packy který to značně prodlouží a nebo si je spíchneš sám tak, jak to dělal Viktor nedavno.
viktornovotny tak tak, netreba se toho bat, jen to proste propojit s respektem a opatrnosti protoze 192volt uz je celkem dost vysoko
peyrak válí se mi tu 30kW UPSka je třífázová, bez baterek, velká asi jako myčka na nádobí, před dvouma rokama demontovaná, měněná za silnější, tehdy funkční, teď by se to muselo zkusit, jestli máte někdo zájem ...
peyrak Batery packy měly napětí 192V. Ještě k tomu byla taková hovadská skříň na baterky, ale ta tam zůstala a připojilo se to k té nové UPS. Jaká tam byla kapacita těch baterek netuším, ale při plným loadu to vydrželo cca minutu. Výstup je čistý sinus. Dělalo to zálohu CNC drátové vyjiskřovačky.
david2006 Dade: Za tu cenu vyborna, zda se, ze ani Kipor jako znacka neni uplne to nejhorsi :( . dalibortoman Dade: Za tu cenu vyborna, zda se, ze ani Kipor jako znacka neni uplne to nejhorsi :( . par central od Kiporu mame. A fungujou. Nejake problemy se ale take resily. david2006 Díky asi to risknu. leosmikes No já mám už 4 roky v karavanu IG2000 Měl jsem možnost vyzkoušet i Hondu,ale stojí 2,5x víc a hluk byl takřka stejný. Ale zas bych nekupoval centrály s lídlu a podobných marketů. Leos dalibortoman No já mám už 4 roky v karavanu IG2000 Měl jsem možnost vyzkoušet i Hondu,ale stojí 2,5x víc a hluk byl takřka stejný. Ale zas bych nekupoval centrály s lídlu a podobných marketů. Leos no s tim hlukem bych byl opatrnejsi. Videl jsem nedavno u trhovcu v zahranici u kazdeho druheho stanku malou hondu a skoro nebyla slyset (pravda okolni randal byl dost velky) - v maskarnim pruvodu je dokonce pouzivali jako zdroj ele na voziku pro prehravani hudby. Ted jsme koupili mensi Kiporku (1kw) a randalu nadela az az. Ale jinak je fajn.. ladik Ozivuju toto tema a protoze jsem nikde nenasel odpoved tak se ptam: - mam elektrocentrálu Honda (tichounka) - potrebuju, aby se napajeni automaticky preplo na sit napajeni pri jeho obnove a pak uz nebude problem, abych nekoho poslal at ji tupe vypne Diky za radu Lada ocior <--- l -->viewtopic.php?f=62&t=8503&start=15#p88017<--- l --> <--- l -->viewtopic.php?f=4&t=12712&start=15#p141706<--- l --> ladik Nejak jsem to drive cetl a pak nenasel. Diky za radu. ladik Tak objednam toto a je to vyresene: http://www.bje.cz/article.php?id=redundant cena 4800,- bez DPH Ahoj a diky Lada net_work Ahoj, mas uz ten redudantní přepínač? Je to OK? Taky zvažuju jeho nákup. Díky za info ! ladik Ne nakonec jsem to hlidal rucne :-) resp prepl. Ale urcite do toho pujdu, jeste nevim kdy, protoze vypadek, ktery tu trval 4 prac dny hned tak zase nebude. shooter koukám na to a docela dobrá věc že to nemusí být sfázováno viktornovotny co si myslite, ze v tom je jineho nez rele ? a jeste ani ne tak rychle aby to preplo bez vypadku :( shooter co si myslite, ze v tom je jineho nez rele ? a jeste ani ne tak rychle aby to preplo bez vypadku :( to zapomen pokud by tam bylo jen rele tak v okamžiku přepnutí by to vybehlo z zamčené skříně na naměstí a tancovalo tango (pokud byto nebylo sfázováno ) bude to tak že z dvou zdroju se bude delat DC napětí a vystupní napětí bude vytvářeno nově z DC tím pádem eliminují doby přepnutí a sfázování viktornovotny to bych chtel videt ... tri menice za tyhle prachy ? tak to pochybuju a jeste ta doba prepnuti je silena .. kde jaka upska ma pod 5ms ... jinak tady rsaf ukazal to sve "bypass" ups ... taky to ma jen rele jen ma proste kontakty na N i L « Předchozí stránka Další stránka »
dalibortoman Dade: Za tu cenu vyborna, zda se, ze ani Kipor jako znacka neni uplne to nejhorsi :( . par central od Kiporu mame. A fungujou. Nejake problemy se ale take resily. david2006 Díky asi to risknu. leosmikes No já mám už 4 roky v karavanu IG2000 Měl jsem možnost vyzkoušet i Hondu,ale stojí 2,5x víc a hluk byl takřka stejný. Ale zas bych nekupoval centrály s lídlu a podobných marketů. Leos dalibortoman No já mám už 4 roky v karavanu IG2000 Měl jsem možnost vyzkoušet i Hondu,ale stojí 2,5x víc a hluk byl takřka stejný. Ale zas bych nekupoval centrály s lídlu a podobných marketů. Leos no s tim hlukem bych byl opatrnejsi. Videl jsem nedavno u trhovcu v zahranici u kazdeho druheho stanku malou hondu a skoro nebyla slyset (pravda okolni randal byl dost velky) - v maskarnim pruvodu je dokonce pouzivali jako zdroj ele na voziku pro prehravani hudby. Ted jsme koupili mensi Kiporku (1kw) a randalu nadela az az. Ale jinak je fajn.. ladik Ozivuju toto tema a protoze jsem nikde nenasel odpoved tak se ptam: - mam elektrocentrálu Honda (tichounka) - potrebuju, aby se napajeni automaticky preplo na sit napajeni pri jeho obnove a pak uz nebude problem, abych nekoho poslal at ji tupe vypne Diky za radu Lada ocior <--- l -->viewtopic.php?f=62&t=8503&start=15#p88017<--- l --> <--- l -->viewtopic.php?f=4&t=12712&start=15#p141706<--- l --> ladik Nejak jsem to drive cetl a pak nenasel. Diky za radu. ladik Tak objednam toto a je to vyresene: http://www.bje.cz/article.php?id=redundant cena 4800,- bez DPH Ahoj a diky Lada net_work Ahoj, mas uz ten redudantní přepínač? Je to OK? Taky zvažuju jeho nákup. Díky za info ! ladik Ne nakonec jsem to hlidal rucne :-) resp prepl. Ale urcite do toho pujdu, jeste nevim kdy, protoze vypadek, ktery tu trval 4 prac dny hned tak zase nebude. shooter koukám na to a docela dobrá věc že to nemusí být sfázováno viktornovotny co si myslite, ze v tom je jineho nez rele ? a jeste ani ne tak rychle aby to preplo bez vypadku :( shooter co si myslite, ze v tom je jineho nez rele ? a jeste ani ne tak rychle aby to preplo bez vypadku :( to zapomen pokud by tam bylo jen rele tak v okamžiku přepnutí by to vybehlo z zamčené skříně na naměstí a tancovalo tango (pokud byto nebylo sfázováno ) bude to tak že z dvou zdroju se bude delat DC napětí a vystupní napětí bude vytvářeno nově z DC tím pádem eliminují doby přepnutí a sfázování viktornovotny to bych chtel videt ... tri menice za tyhle prachy ? tak to pochybuju a jeste ta doba prepnuti je silena .. kde jaka upska ma pod 5ms ... jinak tady rsaf ukazal to sve "bypass" ups ... taky to ma jen rele jen ma proste kontakty na N i L « Předchozí stránka Další stránka »
leosmikes No já mám už 4 roky v karavanu IG2000 Měl jsem možnost vyzkoušet i Hondu,ale stojí 2,5x víc a hluk byl takřka stejný. Ale zas bych nekupoval centrály s lídlu a podobných marketů. Leos
dalibortoman No já mám už 4 roky v karavanu IG2000 Měl jsem možnost vyzkoušet i Hondu,ale stojí 2,5x víc a hluk byl takřka stejný. Ale zas bych nekupoval centrály s lídlu a podobných marketů. Leos no s tim hlukem bych byl opatrnejsi. Videl jsem nedavno u trhovcu v zahranici u kazdeho druheho stanku malou hondu a skoro nebyla slyset (pravda okolni randal byl dost velky) - v maskarnim pruvodu je dokonce pouzivali jako zdroj ele na voziku pro prehravani hudby. Ted jsme koupili mensi Kiporku (1kw) a randalu nadela az az. Ale jinak je fajn..
ladik Ozivuju toto tema a protoze jsem nikde nenasel odpoved tak se ptam: - mam elektrocentrálu Honda (tichounka) - potrebuju, aby se napajeni automaticky preplo na sit napajeni pri jeho obnove a pak uz nebude problem, abych nekoho poslal at ji tupe vypne Diky za radu Lada
ocior <--- l -->viewtopic.php?f=62&t=8503&start=15#p88017<--- l --> <--- l -->viewtopic.php?f=4&t=12712&start=15#p141706<--- l -->
ladik Tak objednam toto a je to vyresene: http://www.bje.cz/article.php?id=redundant cena 4800,- bez DPH Ahoj a diky Lada
ladik Ne nakonec jsem to hlidal rucne :-) resp prepl. Ale urcite do toho pujdu, jeste nevim kdy, protoze vypadek, ktery tu trval 4 prac dny hned tak zase nebude.
viktornovotny co si myslite, ze v tom je jineho nez rele ? a jeste ani ne tak rychle aby to preplo bez vypadku :(
shooter co si myslite, ze v tom je jineho nez rele ? a jeste ani ne tak rychle aby to preplo bez vypadku :( to zapomen pokud by tam bylo jen rele tak v okamžiku přepnutí by to vybehlo z zamčené skříně na naměstí a tancovalo tango (pokud byto nebylo sfázováno ) bude to tak že z dvou zdroju se bude delat DC napětí a vystupní napětí bude vytvářeno nově z DC tím pádem eliminují doby přepnutí a sfázování
viktornovotny to bych chtel videt ... tri menice za tyhle prachy ? tak to pochybuju a jeste ta doba prepnuti je silena .. kde jaka upska ma pod 5ms ... jinak tady rsaf ukazal to sve "bypass" ups ... taky to ma jen rele jen ma proste kontakty na N i L