Zdravím, neodolám se nepřipojit...
vlastním dva metali a i 5Hn jeden metal jsem zkoušel jen nastavit a nechal jsem ho v defaultu a wifi zapnul zničil jsem ho snad? Není to trochu nesmysl odpáli tím vysílací část? nebude mít chipset nastavený limit kolik se od něj může chtít? přijde mi trochu mrzuty jen zapnout a wifi v defaultu a jít si projiný metal nebo groove....
a to je furt dokola. Jistě že se nezničí ale když dáš all rates fixed na 32dB.... jinými slovy nastav všude 32dB tak je po čase odpálí nehledě na to že se jí rozpadá maska. pokud mrkneš do datasheetu tak tam je jasně napsáno že 31dBm má v 802.11a na MINIMÁLNÍ rate a 30dBm v 802.11n taky na MINIMÁLNÍ rate ale když se karta připojí na maximální rate MCS7 (802.11n, 65/72Mbit) tak je její výstupní výkon jenom 26dBm!!! To neni 31 ani 30 ale 26!!! Copak si nikdo z vás nevšimnul že u každý karty se vzrůstajícím rate klesá výkon a výrobci vždy uvádějí maximální výkon?
Takže pokud nastavíš all rate fixed na 32dB, tak máš celkem jistotu že odejde. Proto tam je card rates který dodržuje maxima karty a pokud nastavíte přes tak všechno přes srovná do latě tak jak to má bejt. Čtete někdy manuál?
Ano, třeba já, a jasně v dotazu píši, že bylo nastaveno 6 Mbit fix a 31 dB (po nastavení 32 mi to hodilo samo 31).
Takže prosím, pokud někdo chce za každou cenu publikovat pojednání o nastavení, zkuste prosím jiné vlákno. Zde máme problém: má METAL presentovaný výkon, či ne?
Byl bych velmi vděčen MAJITELI (pan kolega nemitom?) těch metalů, aby se mrkl na RX/TX dB na spoji, zvláště pokud je na jedné straně něco jiného jako METAL.
Předem děkuji.
mpcz, 04/08/2012
mpcz