Takže ten, kdo je nenáročný, nevadí mu, že aplikace občas neplní základní funkce a má dost času u toho sedět a zjišťovat čím to asi může být, nechť si ISPAdmina koupí. Těm, kdo si potrpí na funkčnost, potřebují něco, co jim ušetří čas, těm ho nedoporučuju. Nekritizuju tady tu skutečnost, že ISPAdmin nemá ty funkce, které bych využil a má ty, které nevyužívám. O tom jsem tu nikdy nepsal. Kritizuji vždy jen nefunkčnost a přístup technické podpory. Když například srovnám ISPAdmina s námi používaným ekonomickým systémem, tak je to nebe a dudy. Oba systémy stály stejně, oba jsou složité, ceny update jsou také přibližně stejné. Ovšem ekonomický systém jede naprosto bezporuchově, je k němu podrobný manuál, takže se nemůže stát to, že špatně pochopím některé funkce a když náhodou za těch 9 let používání byl nějaký problém, stačilo napsat mail nebo zavolat a technik se mě věnoval a vždy jsme dali během chvíle vše dopořádku. ISPAdmin je přesný opak. Šumperk pouští do světa nové verze s novými funkcemi skoro každých 14 dní, místo aby vše důkladně otestoval. Pak se samozřejmě stává, že se zde objevují příspěvky typu "nevystavuje to faktury, nezálohuje to konfiguraci, nedělá to nic". Uvítal bych větší spolehlivost a důkladné testování, protože kdejaký opensource e-shop nebo redakční systém funguje spolehlivěji.
pekne napisane... svata pravda. mame ho tiez uz dva roky. sme vcelku spokojny, ide to, pomaha to, usetri kopec casu a technici sa bez toho uz nevedia ani zaobist. je to genialna vec. ale proste vadi to, ze pridaju par novych veci a kopec starych zakladnych pokazia. mali by to fakt viac testovat a snazit sa najprv opravit uz existujuce chyby o ktorych vedia (a verte mi ze o nich vedia). myslim, ze by sa predajnost celeho systemu podstatne viac zvysila.
a uz vobec nechapem ten ich support. preco je to odstupnovane formou L1, L2, L3... je to cisto financny tah, kde sa snazia dostat od zakaznika prachy. takto sa support nerobi. takto si len plasia potencionalnych zakaznikov. maju tam niekolkych technikov/obchodnikov a to nech mi nepovedia, ze sa nevedia najst niekoho na telefon. vsak nemaju tisice klientov, ktory im neustale vyvolavaju. ja som mal nutnost im napriklad za dva roky volat asi 3 krat. mam styroch znamych, ktory ten system maju tiez a dokopy tam volali priblizne rovnako. a ich celkovy pocet instalacii je 326 (vid ich stranka). proste je to len a len o tom, ako z cloveka vyzmykat prachy.