Zdravim,..
chvilku mi trvalo, nez som toto vlakno precital a tak mozem povedat, ze kazdy mate v niecom pravdu. Moj skolitel, mi odzaciatku tlkol dohlavy, ze najskor otestuj az potom to nasad do siete a toho sa prevazne drzim a je to rada k nezaplateniu. RB800 som zatial este nekupil, tak nemozem povedat aka je,..ale asi ma zrejme problemi. Ja som sa predzasobil RB600 este tu mam asi 4ks, tak mi to par tyzdnov vydrzi a potom budem musiet i ja shiahnut po nejakom rieseni.
Navrtavat svoje plechove, pozinkovane, nastriekane skrinky sa mi vziadnom pripade nechce. Neboli lacne a znicit ich kvoli tomu, ze tam nieco zamrza, prehrieva sa, je znehodnotenie skrinky. Na test som to spravil na 1-2ks,..a po pol roku, ked som otvoril skrinku, nestacil som sa divit. Cez ventilator pridil do vnutra prach a jemny bordel. Ventilatore po dobe zacali byt hlucnejsie a po roku zacali odchadzat a to som na nich nesetril. Po tejto skusenosti, nechavam krabicu v celosti a menim len nutro. Troska by som miktotikakom vytkol, ze 100% RB600 stiahnu/prestabu vyrabat a hned nahodia/zacnu vyrabat RB800, ktore ako kazdy jeden RB v poslednom obdobi ma na zaciatku nejake vady. Radsej dam 2ks RB600, ako 1ks RB800 a viem, ze to pojde i v tom pekelnom horku.
Co sa tyka toho zamrzania tymito horucavami, tak zacali zamrzat RB133. Po vypnuti a zapnuti idu zase v pohode.
Davnejsie som mal i ja PC a riesil som jeho napajanie,.aby bolo dostacujice a co najmensie a rychla vymena. Ale to bolo asi tak 2x rokmi spet a nasiel som maly plosak, ktory z 12V robi napajanie pre PC do 150W, co je pre mikro,mini,.atd. dosky uplne dostacujuce. Velmi male rozmery, a fungovalo mi to 2x roky nonstop. Davam i foto. Je to P3 800Mhz.